A Gradia Direct Anterior fényre keményedő, mikrotöltésű hibrid gyanta kompozit, egy minden igényt kielégítő helyreállító rendszer. Jelentős előnyöket kínál az esztétika, polírozhatóság, kopásállóság és törésállóság terén. A valaha volt legjobb zománcpótlónak tervezték. Standard Outside Special és Inside Special színeket tartalmaz, melyekkel láthatatlan helyreállítások készíthetőek. Fogszerű színvisszaverődéssel, elnyeléssel és élethű optikai tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a fényességet, az áttetszőséget és a meleget. Használata hosszabb munkaidőt követel, mivel kevéssé érzékeny az operációs lámpa fényére. Jól kiegyensúlyozott viszkozitásának köszönhetően kiválóan alkalmazható a front régióban. 4g kiszerelésben kapható.

A Gradia Direct Flow egy fényrekötő, röntgenárnyékot adó folyékony kompozit. A nem túl folyékony és nem ragadós formulájának köszönhetően könnyen alkalmazható, a kavitás falai könnyen kialakíthatóak. Fénykezelhető és röntgenárnyékod adó, amely megkönnyíti a diagnózis felállítását. Fecskendője kiváló tervezésű, ezért az anyag egyszerűen és rendkívül precízen adagolható.

A Gradia Direct Loflo szintén egy fényrekötő, nagy viszkozitású, röntgenárnyékot adó folyékony kompozit. Nedvesíthetősége tökéletes adaptálhatóságot nyújt, megfolyás nélkül. kopásállósága és törési szilárdsága a modern poszterior kompozitok szintjével megegyező. 55%-kal kisebb a zsugorodása, mint a piacvezető folyékony kompozité. Az anyag a nanoszilikát töltőanyag-technológiával jelentősen megnöveli a tartósságot, a polírozhatóságot és a radiopacitást.

A Gradia Direct Posterior egy fényre keményedő, mikrotöltésű hibrid gyanta kompozit, a Gradia tömőanyag-család moláris régióba való változata. Az esztétika, polírozhatóság, kopásállóság és törésállóság terén kínál jelentős előnyöket. A Gradia Direct Anteriorhoz hasonlóan egyedülálló irányzatot képvisel: Standard Outside Special és Inside Special színeket tartalmaz, melyekkel láthatatlan helyreállítások készíthetőek. Kevéssé érzékeny az operációs lámpa fényére, ezért használata hosszabb munkaidőt követel. 4,7g kiszerelésben kapható.

A GC Europe további, nálunk is elérhető termékeit megtekintheti webáruházunkban.